Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

december 2018

Tweede Expo Avond – Lightroom

december 12 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Nadat het maken van de foto's voor de expositie, is het tijd om deze te bewerken. Hiervoor leren we je de basis van Lightroom. Natuurlijk kun je ook aan deze avond meedoen als je niet mee doet met de expositie. Meenemen: Je laptop met Adobe Lightroom geïnstalleerd, foto's om te bewerken.

Meer weten »

Video Workshop – Deel twee

december 19 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Afgelopen kwartiel heeft Thijs, van SolidFocus, ons laten zien hoe je een goed concept maakt voor onze eigen promotievideo. Vandaag gaan we onze idee├źn op beeld vastleggen. Je kunt ook meedoen als je er de afgelopen keer niet bij was. Wil je niet zelf op beeld? Geen probleem, maar laat het op de avond zelf even weten.

Meer weten »

januari 2019

Studio – Ensceneren

januari 9, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Balletstudio, Vrijhof

We kunnen veel inspiratie halen uit werk van artiesten, zoals fotografen of schilders. Vanavond zullen we een op onze eigen manier het werk van bekende artiesten namaken. Meenemen: inspiratie (bijvoorbeeld een kunstwerk die je heel mooi vind), props, je camera, statief (als je die hebt).

Meer weten »

Uitje naar Amsterdam Light Festival

januari 13, 2019
Amsterdam

De droom van elke fotograaf: fotograferen bij het Amsterdam Light Festival! Langs de Amsterdamse grachten zullen de mooiste lichtkunstwerken staan. Mooi om te zien en een prachtig onderwerp om te fotograferen. We zullen samen met het OV naar Amsterdam gaan en foto's maken. Vervolgens gaan we gezellig samen eten en opwarmen. Houd de datum alvast vrij in je agenda! Meer informatie over de tijd en het inschrijven volgt nog.

Meer weten »

Nachtelijke lucht fotografie

januari 16, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vanavond zullen we foto's maken van de sterren! Als ze tenminste zichtbaar zijn, anders maken we foto's van random objecten. Meenemen: je camera en statief. Doe warme kleren aan!  

Meer weten »

Willekeurige objecten

januari 23, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

We gaan foto's maken van objecten, alles kan interessant zijn met het juiste perspectief en licht. Als afgelopen week bewolkt was en deze week niet, dan gaan we aan de slag met sterrenfotografie.  

Meer weten »

Foton Photo Challenge

januari 30, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vanavond zullen we weer elkaars werk bespreken en feedback geven. Selecteer hiervoor vijf foto's die jij graag wilt laten zien en een reactie op zou willen hebben.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen