Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2018

Studio – Low Key

september 26 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Balletstudio, Vrijhof

Vandaag is de eerste kans om weer met de studio te werken! Als je van plan bent de studio zelfstandig te gaan gebruiken is het verplicht om bij een studio activiteit aanwezig te zijn, zodat je leert hoe onze studio werkt.

Meer weten »
oktober 2018

Bewegings fotografie

oktober 3 @ 7:00 pm - 9:00 pm
Atelier, Vrijhof

Er zijn verschillende manieren om beweging vast te leggen in je foto. Vandaag zullen we verschillende technieken bespreken en oefenen om beweging te fotograferen.  

Meer weten »

Algemene Leden Vergadering

oktober 10 @ 6:30 pm - 8:00 pm
Atelier, Vrijhof

Tijdens de ALV zal het jaarverslag worden gepresenteerd. Het kandidaatsbestuur presenteert het beleidsplan en budgetplan. Ook zal er worden gestemd tijdens de ALV. Daarnaast krijg je informatie over onze commissies en kun je je hiervoor opgeven.  

Meer weten »

Photoshop

oktober 10 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Voor deze activiteit is een laptop met daarop Photoshop nodig (Andere fotobewerkingsprogramma's zoals Gimp zijn ook goed). Naast het maken van foto's is het tegenwoordig ook belangrijk voor een fotograaf om foto's te kunnen nabewerken. Om je foto net dat beetje extra te geven zal Lykle ons vandaag iets meer bijleren over wat je kan doen met Photoshop!

Meer weten »

Videografie workshop/lezing bij Thijs Berends van Solid Focus [1/2]

oktober 17 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Thijs van Solid Focus gaat ons leren hoe je het best een promofilmpje kan ontwikkelen. Als oefen onderwerp gaan we proberen een leuke promo voor Foton te maken! Aangezien dat veel werk is zal de workshop in 2 delen worden gesplitst. Wat we precies gaan doen volgt nog.   Benieuwd naar zijn werk? Check the following website: https://www.solidfocus.nl/portfolio/

Meer weten »

Foton-Uitje: naar de Apenheul (ook voor donateurs)

oktober 20 @ 10:00 am - 6:15 pm
Apenheul, J.C. Wilslaan 21
Apeldoorn, 7313 HK
+ Google Maps
€21,50

Een hele dag apen fotograferen op zaterdag 20 oktober. Wil jij dat ook? Ga dan mee op reis naar de Apenheul. We gaan met de trein en bus naar Apeldoorn. In de Apenheul lopen de apen vrij rond zodat we ze van alle kanten kunnen fotograferen. Geef je wel even op via de mail voor 14 oktober. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en of je een studenten OV hebt, of dat je wil dat we iets samen regelen voor goedkoper…

Meer weten »

Studio – Dansers

oktober 24 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Balletstudio, Vrijhof

Hopelijk hebben we vandaag een danser(es) als model, zodat er geoefend kan worden met het aansturen van een model. En natuurlijk tegelijkertijd awesome foto's gemaakt kunnen worden!

Meer weten »

Foton Photo Challenge !

oktober 31 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

De schouwavond waarin we elkaars werk bestuderen en elkaar adviseren. Uiteindelijk wordt de winnaar gekozen, de gene met de mooiste foto!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen