Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

november 2018

Spiegel reflecties

november 14 @ 8:00 pm - 10:00 pm

We zullen gebruik maken van spiegels en andere reflecterende objecten om originele foto's te maken. Meenemen: spiegels, reflecterende objecten, glazen, je camera.

Meer weten »

Eerst Expo Avond met Jacqueline Hesselink

november 21 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Dit semester zullen we een expositie hebben! Het is niet verplicht om hieraan mee te doen, maar wel ontzettend leuk. Het is een mooie kans om je in een thema te verdiepen en je foto's geprint aan de muur te hebben hangen. Meedoen is kost niks. Tijdens de eerste Expo Avond zal Jacqueline Hesselink, van Pictures last a life time , een lezing geven. Zij heeft veel ervaring met het fotograferen van mensen, cultuur en natuur en heeft al meerdere fotografie exposities gehad.…

Meer weten »

Product/foodphotography

november 28 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Ken je van die hamburgers die er heerlijk uit zien op de foto, maar in het echt tegenvallen? Dat is de kunst van fotografie. Vandaag gaan we proberen de perfecte reclamefoto te maken. Meenemen: een product om te fotograferen, camera, statief (als je die hebt).  

Meer weten »

december 2018

Studio – portretfotografie

december 5 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Balletstudio, Vrijhof

Wil je de perfecte (Linked In) profiel foto's maken of een portret met veel emotie? Kom naar de studio!  

Meer weten »

Tweede Expo Avond – Lightroom

december 12 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Nadat het maken van de foto's voor de expositie, is het tijd om deze te bewerken. Hiervoor leren we je de basis van Lightroom. Natuurlijk kun je ook aan deze avond meedoen als je niet mee doet met de expositie. Meenemen: Je laptop met Adobe Lightroom geïnstalleerd, foto's om te bewerken.

Meer weten »

Video Workshop – Deel twee

december 19 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

Afgelopen kwartiel heeft Thijs, van SolidFocus, ons laten zien hoe je een goed concept maakt voor onze eigen promotievideo. Vandaag gaan we onze ideeën op beeld vastleggen. Je kunt ook meedoen als je er de afgelopen keer niet bij was. Wil je niet zelf op beeld? Geen probleem, maar laat het op de avond zelf even weten.

Meer weten »

januari 2019

Studio – Ensceneren

januari 9, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Balletstudio, Vrijhof

We kunnen veel inspiratie halen uit werk van artiesten, zoals fotografen of schilders. Vanavond zullen we een op onze eigen manier het werk van bekende artiesten namaken. Meenemen: inspiratie (bijvoorbeeld een kunstwerk die je heel mooi vind), props, je camera, statief (als je die hebt).

Meer weten »

Nachtelijke lucht fotografie

januari 16, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vanavond zullen we foto's maken van de sterren! Als ze tenminste zichtbaar zijn, anders maken we foto's van random objecten. Meenemen: je camera en statief. Doe warme kleren aan!  

Meer weten »

Willekeurige objecten

januari 23, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Atelier, Vrijhof

We gaan foto's maken van objecten, alles kan interessant zijn met het juiste perspectief en licht. Als afgelopen week bewolkt was en deze week niet, dan gaan we aan de slag met sterrenfotografie.  

Meer weten »

Foton Photo Challenge

januari 30, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vanavond zullen we weer elkaars werk bespreken en feedback geven. Selecteer hiervoor vijf foto's die jij graag wilt laten zien en een reactie op zou willen hebben.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen